Matilda Olofsson

Moster

Jag är moster åt världens finaste tjej!

Polis
I Januari skickade jag in min första ansökan till polishögskolan och fick för några veckor sedan svar att jag gick vidare till fystesterna, som jag den 17 Juni kommer göra i Umeå. Jag är sjukt stolt över att vara en av de 2000 som gick vidare från de 7400 som sökt, eftersom att det faktiskt är första gången jag söker. 
 
Fystesterma består att ett konditionstest där man ska springa 2 km på under 10,15 min. Sedan är det ett smidighetstest (Harres test), ett litet simtest och ett styrketest där man ska lyfta en docka som väger 75 kg. Det jag är mest nevös över är smidighetstestet då man ska hoppa över och krypa under några pinnar som är 80 cm höga.. Ni får googla harrest test.
 
Var ute och sprang mina 2 km ikväll och klarade det på 9 min och 40 sek, alltså 35 sek snabbare än vad jag måste. Känns sjukt bra måste jag säga.. Puss på bästa Ullis och hennes Andreas som var med å tog tid å peppade mig.
 
Nu är det dags att sova! Sista dagen i skolan imorgon (Läser psykisk ohälsa på mittuniversitetet här i Sundsvall som inte vet) sedan går jag på sommarlov! Så jävla skönt!!! Självklart blir det massa jobb, men sommarlov betyder ännu mera tid för att träna och umågs med mina bästa jävla vänner så mycket som det bara går!
 
 
 
PUSS PÅRE PUMAN!!!
Hard working girl

Under golfsesong jobbar jag i receptionen på Öjestrand golfclub, måste säga att jag älskar mitt jobb och alla som spelar här, man längtar nästan till att jobba varje gång! Sen att det är en jäklarns massa trevligs puddingar som spelar golf klagar jag ju inte heller på , hehehe..